Dekbed 140×220

Ben jij op zoek naar een dekbed met de afmetingen 140 bij 200 centimeter? Zoek dan niet verder, want bij Beddengoed Expert vind je gegarandeerd het dekbed van je dromen. Het assortiment van Beddengoed Expert bestaat uit diverse aanbieders, waardoor je niet meer verder hoeft te zoeken naar andere winkels of verkooppunten. Bij Beddengoed Expert worden de beste dekbedden voor je op een rijtje gezet, zodat je makkelijk en snel de perfecte keuze kunt maken. Met één druk op de knop bestel jij eenvoudig het juiste dekbed en voor je het weet lig jij er al heerlijk onder te slapen! Je brengt een groot deel van je tijd door in bed, dus dan wil je natuurlijk wel dat je een dekbed hebt waar je heerlijk onder slaapt.

 

Afmetingen dekbed 140×200 centimeter

Een dekbed met de afmetingen 140×200 centimeter is groot genoeg voor één persoon. Hierbij is het dekbed 140 centimeter breed en 200 centimeter lang. Dit dekbed is dus uitermate geschikt wanneer je alleen slaapt in een eenpersoonsbed. Dekbedden met een afmeting van 140×200 centimeter zijn daarnaast ook geschikt voor eenpersoonsbedden die 80, 90 of zelfs 100 centimeter breed zijn. Ook wanneer je een twijfelaar hebt, kun je een eenpersoons dekbed op je bed leggen.

Heb je een tweepersoonsbed? Dan kun je natuurlijk ook voor twee eenpersoons dekbedden kiezen in plaats van één tweepersoons dekbed. Bijvoorbeeld wanneer één of beide van jullie zeer beweeglijk zijn in de nacht. Je hebt dan lekker het hele dekbed helemaal voor jezelf. Lekker in het dekbed rollen, zodat je het gegarandeerd niet koud hebt gedurende de nacht en zoveel kan bewegen als je wilt. Wij begrijpen dat!

Dekbed 140×200 centimeter in verschillende materialen

Een dekbed van 140×200 centimeter is er in diverse soorten, te beginnen met de vulling. Bij ons vind je eenpersoons dekbedden die gevuld zijn met dons, katoen, wol of synthetisch materiaal. Ieder materiaal heeft zo weer zijn eigen voordelen.

Een dekbed van dons is bijvoorbeeld lekker warm, net als een dekbed van wol. Wol is alleen iets zwaarder dan dons. Een katoenen dekbed is iets minder warm en geeft je juist verkoeling in de zomer. Het voordeel van een synthetisch dekbed is dat je het kunt wassen op een hoge temperatuur.

Daarnaast bevat ons assortiment 2 type dekbedden, namelijk zomerdekbedden en 4 seizoenen dekbedden. De naam zegt het al, zomerdekbedden zijn iets dunner en speciaal gemaakt voor de zomerperiode. Een 4 seizoenen dekbed bestaat daarentegen uit 2 delen, namelijk een dikker deel en een dunner deel. Het dikkere deel kun je op bed leggen tijdens de lente en herfst, het dunne deel is perfect voor de zomer en beide delen juist voor de winter. Zo heb je het hele jaar door het ideale dekbed, hoe warm of hoe koud het ook is. Wel zo handig met die wisselende temperaturen in Nederland.

Tot slot bestaat ons assortiment dekbedden uit meerdere merken, waaronder Evolon, Snoozing, Cinderella en Duvet Doré. Kortom, of je nou op zoek bent naar een goedkoop dekbed voor in de zomer of juist een iets duurder dekbed waar je het hele jaar profijt van hebt, bij Beddengoed Expert vind je gegarandeerd een dekbed dat perfect past bij jou én je bed. Ga dus direct op zoek en bestel je dekbed vandaag nog!