Dekbedovertrek 240×220

 

Extra comfort met een lits-jumeaux dekbedovertrek van 240×220 cm

Wanneer je een extra lang en breed bed hebt of als je simpelweg wat meer dekbed op je bed wilt hebben om je warm te houden kan een lits-jumeaux dekbedovertrek een ideale keuze voor je zijn. Maar nu zul je je misschien afvragen, een lits-jumeaux dekbedovertrek, wat is dat precies?

Een lits-jumeaux dekbedovertrek is een extra breed dekbedovertrek dat er voor zorgt dat je beide voldoende dekbed tot je beschikking hebt. Het is in de meeste gevallen een stuk breder dan het bed zelf, waardoor er aan beide kanten een gedeelte overhangt. Op deze manier behoren koude armen echt tot de verleden tijd. Bovendien is een lits-jumeaux dekbedovertrek nog breder dan dat hij lang is en beschikbaar in twee gangbare maten: 240×200 cm en 240×220 cm, waarbij 240 de breedte van het dekbedovertrek in centimeters weergeeft. De extra lange variant van 240×220 cm zorgt er bovendien voor dat je ook in de lengte ruim voldoende plek hebt, bijvoorbeeld om het dekbedovertrek aan het voeteneinde lekker in te stoppen. Op deze manier zorg je voor een knus en behaaglijk gevoel in je bed. Wanneer je zelfs aan een dekbedovertrek van 240×220 cm nog niet genoeg hebt, is het goed om te weten dat het lits-jumeaux dekbed tegenwoordig zelfs in een extra brede uitvoering beschikbaar is. In plaats van 240×220 cm kun je nu kiezen voor een dekbedovertrek van wel 260×220 of zelfs 270×220 cm groot.

Vanzelfsprekend vind je bij Beddengoed Expert de mooiste lits-jumeaux dekbedovertrekken voor op jullie bed en kun je kiezen uit een groot en divers aanbod in stijlen, uitvoering en materialen. Of jullie nu een moderne of juist romantische uitstraling verkiezen in jullie slaapkamer, bij ons vind je zeker waar je naar op zoek bent. Bekijk het prachtige aanbod en kies het dekbedovertrek van je dromen. Vervolgens verwijzen wij je door naar de bestelsite en ontvang je daarna razendsnel jouw prachtige nieuwe dekbedovertrek. Voortaan ben jij helemaal in de wolken en geniet je nog langer van het comfort en de warmte onder jouw schitterende dekbedovertrek van Beddengoed Expert.