Dekbedovertrek 140×220

Bij Beddengoed Expert vind je een prachtig en uitgebreid assortiment aan de fijnste en meest comfortabele dekbedovertrekken 140×220 van de beste merken, zoals Cinderella, Creation Dourev en Beddinghouse. Natuurlijk bieden wij je de mooiste dekbedovertrekken in ieder denkbaar formaat, zodat je elk bed kan voorzien van een schitterende overtrek. Als je dus bijvoorbeeld op zoek bent naar een ideaal nieuw overtrek voor jouw dekbed van 140x220cm ben je bij ons helemaal op de juiste plek.

 

Dekbedovertrekken140x220 verkrijgbaar in verschillende materialen

Als je op zoek bent naar een prachtig nieuw dekbedovertrek in het formaat 140×220 cm heb je de keuze uit verschillende materialen, die ieder hun eigen voordelen en prettige eigenschappen hebben. Goed bekend zijn natuurlijk de katoenen dekbedovertrekken die als groot voordeel hebben dat ze erg ademend zijn. Op deze manier wordt nachtelijke transpiratie razendsnel opgenomen door het dekbedovertrek en kun je ongestoord blijven doorslapen. Een ongekende vorm van luxe ervaar je bij het slapen onder een satijnen dekbed. Satijn is een speciaal geweven vorm van katoen die op deze wijze extra zacht en aangenaam aanvoelt. Ga je voor extra comfort dan kies je voor een flanellen dekbedovertrek, dat de warmte extra goed vasthoudt.

1-persoons dekbedovertrek 140×220

Een dekbedovertrek in het formaat 140×220 is een afmeting voor een 1-persoons dekbedovertrek. Binnen bovenstaand aanbod vind je een grote diversiteit aan kleuren, materialen en aanbieders. Kies jouw favoriete dekbedovertrek en bestel uiteindelijk eenvoudig op de website van de desbetreffende aanbieder. Dekbedovertrekken met het formaat 140×220 zijn geschikt voor bijvoorbeeld een dekbed 140×220.